beats by dre cheap

Raul:"Deportivo nam je otežao stvar"

Kapiten Reala, Raul Gonzales, vidno je razočaran nakon nemoći njegove ekipe protiv dobro postavljenog Deportiva, ali insistira kako je titula za prvaka još uvijek u njihovim rukama.

Real je bio očajna ekipa od samog početka pa sve do kraja utakmice, tako da je ovo osamnaesta godina bez pobjede na Riazoru. Deportivo je igrao odbrambeno i Real je djelovao bezidejno, tako da se ta Lotinina taktika itekako isplatila.

"Bili smo slabi u prvom dijelu, ali imali smo više loptu u nogama u drugom dijelu, no jednostavno nismo uspjevali da dođemo do čiste situacije u šesneastercu. Nismo imali mnogo prilika iako smo igrali istom željom kao i u proteklim utakmicama. Zaista su nam otežali stvar. Imali su mnogo igrača u odbrani što nas je sprečavalo da dođemo do njihovog gola."  - rekao je Raul.

"Moramo držati do znanja da ima još deset utakmica do kraja, i da još uvijek imamo prikladnu prednost. Ne možemo misliti o prošlosti. Imamo šest domačih utakmica i četiri na strani, tako da realno gledajući, ovisimo sami o sebi. Naši bodovi, naši rezultati." - dodao je Raul.

HIGUAIN REAL MADRID
http://higuain20.blogger.ba
16/03/2008 22:03