beats by dre cheap

Heinze:"Nismo imali sreće"

Bočni igrač Reala, Gabriel Heinze, izjavio je kako je Deportivo odigrao odbranu perfektno, ali kako ih krivi zbog gola jer je to bila čista Realova nesreća.

Deportivo je u ovoj utakmici odigrao odbrambenu formaciju ( 5-4-1) što se i činilo uspješnim jer je bio osiguran jedan bod, ali onda, Real nije imao sreće i poraženi su autogolom Pepea.

"Deportivo je igrao sa mnogo igrača u odbrani u prvom dijelu i sjekli su sve naše napade. Koristili su se veoma inteligentnom defanzivnom strategijom. Dali smo sve od sebe na terenu, ali jednostavno nismo uspjeli postići gol, a to je jedino što se bilježi. Njihov gol je bio rezultat sreće. Utakmica je bila fer i korektna, ali mi nismo bili u mogućnosti da stvorimo prilike. Moramo nastaviti raditi još više i uključiti svih pet naših čula u ove utakmice koje nam preostaju." - rekao je Heinze.

"Moramo pobijediti sve naše utakmice do kraja ukoliko želimo biti prvaci. Želimo imati što je moguće više bodova na kraju, tako da moramo pobjeđivati u neovisnosti gdje igramo." - dodao je Heinze.

HIGUAIN REAL MADRID
http://higuain20.blogger.ba
16/03/2008 22:47